Drobečková navigace:

BIOSTYL - ECOWORLD


 

DOMÁCÍ DŽEMY A SIRUPY NA BIOSTYLU


 
DOMÁCÍ DŽEMY A SIRUPY NA BIOSTYLU

Jsme česká firma s tradiční ruční výrobou džemů a sirupů. Vyrábíme z těch nejkvalitnějších surovin z celé Evropy. Džemy obsahují pouze ovoce, řepný cukr a pektin. Vaříme šetrně, a s láskou…

Máme rádi čistou chuť jednotlivých druhů ovoce a tak je nijak nemícháme ani nekombinujeme s kořením, alkoholem, čokoládou či jinými chuťově rušivými ingrediencemi. Navíc nízký obsah cukru dává v našich džemech vyniknout přirozené chuti a vůni ovoce.

Jednodruhové džemy s nízkým obsahem cukru. Minimálně 80% ovoce jednoho druhu a maximálně 20% cukru. Tyto hodnoty byly potvrzeny testy provedenými SZPI (Státní zemědělská a potravinářská inspekce). Džemy jsou bez barviv, aromat, ochucovadel či jiných zdraví škodlivých látek.

Džemy bez přidaného cukru - 100% ovoce. Rozšířili jsme nabídku také pro osoby trpící diabetes, maminky co nechtějí dávat dětem cukr a pro ty z nás, kteří prostě cukr jíst nechtějí. I tyto džemy obsahují pouze jeden druh ovoce. Nejsou doslazovány ani umělými sladidly ani, v současné době marketingově propagovanými, novými druhy sladidel – stévie atd… jen čistě ovoce a pektin.

Sirupy z čerstvé ovocné šťávy. Ty naše obsahují 34% čerstvé ovocné šťávy, cukr, vodu a kyselinu citronovou. Žádné ovocné koncentráty, konzervanty, aromata či barviva. Prostě výborný sirup z opravdového ovoce.

VOICES international s.r.o.
Českobrodská 36,
19012 Praha 9 Česká Republika

www.dzemykvasnicka.cz